Måleri- & Byggtjänster - Järfälla Måleri AB

Med vår erfarenhet inom måleribranschen utför vi alla förekommande måleriarbeten men även byggtjänster.

Kontakta oss för offert Våra referenser

Låt oss hjälpa dig med målningen

Vi arbetar professionellt och noggrannt, med hänsyn till dig och dina förutsättningar. Dessutom håller vi en tät dialog med våra kunder för att säkerställa att arbetet uppfyller kundens förväntningar. Vi utför uppdrag åt privatpersoner, företag, kommuner och bostadsrättsföreningar.

Våra måleritjänster

Målning inomhus

Vi utför alla typer av målning inomhus, såsom väggmålning, målning av lister, trappmålning samt tapetsering inklusive det förarbete som krävs för ett utmärkt resultat. Skulle olyckan vara framme hjälper vi dig med målning efter vatten och brandskador. Vi utför även dekorativ målning så som till exempel fondväggar

Målning utomhus

När det kommer till utomhusmålning tar vi alla typ av uppdrag. Allt från staketmålning till  fasadmålning både av nyproduktioner och fastigheter i renoveringsbehov. Vi jobbar med både trämålning och betongmålning.

Våtrumsmålning

Det ställs höga krav på målning i våtrum. Som certifierade målare enligt MVK, Måleribranschens Våtrumskontroll, garanterar vi ett tryggt och säkert utfört jobb. Du garanteras ett intakt tätskikt enligt de krav som ställs och får ett intyg på att jobbet utförs enligt MVK.

Fönsterrenovering

Vi utför fönsterunderhåll, fönsterrenovering och fönstermålning. Med hjälp av kontinuerligt underhåll och korrekta åtgärder kan fönster hålla länge trots väder, vind och påfrestningar från föroreningar i luften. Vi hjälper dig med att hålla dina fönster vid liv länge!

Snabbservice

Järfälla Måleri kan rycka ut med kort varsel på akutjobb som t.ex. tapetsering, målning av väggar, golv, lister, tak, dörrar m.m. Tveka inte att kontakta oss, inget jobb är för litet eller stort. 

Övriga måleriarbeten

Exempel på andra måleritjänster vi utför är brandskyddsmålning, golvmålning med epoxibeläggningar, klottersanering och klotterskydd, plåtmåleri och flytspackling mm. Vi upprättar även utrymningsvägar samt målning av efterlysande linjer.

Våra byggtjänster

Altaner

Investera i ditt och familjens livskvalitet, låt oss bygga en vacker altan eller renovera den befintliga. Vi bygger altaner från grunden och ser till att grundarbetet är riktigt bra utfört. Dessutom använder vi endast högkvalitativa material. Självklart har vi tät dialog med dig som kund så att uteplatsen blir som du har önskat dig. Skapa nya minnen med en underbar samlingsplats för nära och kära.

Paneler

Vi installerar och monterar väggpaneler av olika utföranden och material. Självklart är de måttanpassade till ditt projekt. Våra paneler som vi arbetar med är av högsta kvalitet, vilket minimerar underhåll och ökar livslängden. Vi hjälper dig med att hitta rätt val av paneler som passar ditt projekt.

undefined

Tillbyggnad

Vill du ha ett till uterum eller helt enkelt höja värdet på ditt hus med en tillbyggnad? Kanske har du frågor och funderingar inför en tillbyggnad och behöver tala med experter? Vi på Järfälla Måleri AB kan hjälpa dig att reda ut alla frågetecken rörande tillbyggnader och hjälper dig att genomföra dem. Vi är med dig från början till slut, vilket innebär att vi hanterar allt från bygglovsprocessen och ritning, till materialinköp och genomförande.

Stenläggning

Behöver du hjälp med stenläggning av husets garageuppfart eller trappor? Järfälla Måleri AB är experter på stenläggning och kan erbjuda våra kunder nyttiga tips och råd samt utveckla befintliga idéer. Vi utför allt från plattläggning till stensättning. Oavsett om det är garageuppfarten, trappan eller entren till huset som ska stenläggas utför vi jobbet.

Stenmurar

Går du i tankar på att bygga en vacker stenmur vid huset? Vi på Järfälla Måleri AB bygger hållbara och starka murar av olika slag som exempelvis raka, svängda, enkla eller dubbelsidiga murar, vare sig det är för stöd eller avgränsning.  eller för att binda samman. Vi arbetar med det bästa materialet och ser till att muren blir ett vackert inslag för hemmet som höjer värdet på bostaden.